Categorii
Știri

Ce AVERE are Ionuț Iftimoaie, de fapt. „Faimosul” de la Survivor nu a rămas cu niciun ban din kickboxing

Ionuț Iftimoaie este unul dintre cei mai cunoscuți luptători români, cu un palmares impresionant. Însă, chiar dacă s-a retras din sport având titlul de campion mondial, Iftimoaie spune că sacrificiile făcute nu i-au adus nicio satisfacție financiară.

Dimpotrivă, mai multe cheltuieli decât venituri, la asta se rezumă viața cuiva care se dedică 100% sportului de performanță.

Unde locuiește acum Iftimoaie

Participant la „Survivor”, Ionuț Iftimoaie este azi în prim-plan grație îndrăgitei emisiuni de la Pro TV. Altfel, când nu-l vedem pe micile ecrane, „Faimosul” poate fi găsit acasă, la Comănești, în Bacău, acolo unde s-a retras de câțiva ani și are câteva afaceri care îi asigură pensia, după cum singur povestește.

Iftimoaie se dedică total familiei, soția și cei trei copii, iar asta înseamnă să le asigure celor dragi tot confortul pentru un trai liniștit, lipsit de griji. Acesta a fost și gândul care l-a împins să intre în afaceri când și-a deschis un centru de agrement pe un teren primit de la Primăria Comănești și cu fonduri europene.

Centrul de agrement „Trotuș-Ionuț Iftimoaie” are la interior două bazine de înot și un ștrand exterior, plus un parc de agrement, toate fiind extrem de apreciate mai ales de copii. Tot acolo, Ionuț Iftimoaie a investit și într-o sală polivalentă cu două tribune a 350 de locuri fiecare.

„Pot spune că mi-am asigurat deja pensia, am contracte de chirie pe 10 ani, e pensia mea. După 20 de ani de sport, nu am niciun leu care să îmi vină de pe urma rezultatelor sportive, deși mi-am terminat cariera din poziția de campion mondial! Dar nu mă plâng, că mi-a dat Dumnezeu oportunități!” – Ionuț Iftimoaie

Cu ceva timp în urmă, Ionuț Iftimoaie declarat că inițial trebuia să stea doar o mică perioadă la Comănești, dar imediat după nașterea primului copil el și soția, Maria, și-au dat seama că este cel mai bine să rămână acolo, departe de agitația Capitalei, dar și aproape de părinți. „Ne-am construit o căsuță, avem și curte destul de mare încât copiii să se joace în voie. Maria și-a deschis un atelier de croitorie care merge foarte bine, iar eu am început să construiesc câteva spații comerciale, care să asigure un venit lunar”, povestea „Faimosul” Iftimoaie.