Categorii
Știri

CE AU DESCOPERIT MEDICII PE UNUL DINTRE PLĂMÂNII ARTISTULUI

Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață la vârsta de 61 de ani, sâmbătă seara, în spital.

Ce a arătat rezultatul CT-ului pe care interpretul Petrică Mâțu Stoian îl făcuse cu puțin timp înainte să moară. Doru Gușman, impresarul acestuia, a vorbit despre ultimele clipe din viața solistului.

În cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, impresarul și prieten apropiat al interpretului de muzică populară Petrică Mâțu Stoian, Doru Gușman, a făcut o serie de declarații despre ultimele clipe din viața solistului, dar și despre în ce stadiu se afla starea sa de sănătate.

Potrivit rezultatului CT-ului efectuat de medici, pe unul dintre plămâni avea ceva ce se cheamă „geam mat”.

Impresarul a încercat să îl convingă pe artistul Petrică Mâțu Stoian să stea acasă și să nu se ducă la clinică, la Reșița, însă maestrul nu a ținut cont de rugămințile sale.

Petrică Mâțu Stoian rămăsese cu o afecțiune pulmonară care este specifică persoanelor care au trecut prin boală. În urma CT-ului, maestrul aflase, după data de 20 octombrie, că are o porțiune de „geam mat” pe unul dintre plămâni. Tot atunci, în urma CT-ului, Petrică Mâțu Stoian aflase că a fost infectat cu noul coronavirus.

”Petrică Mâțu Stoian, în urma unui CT făcut pe 20 sau 22 octombrie, a descoperit că a trecut prin Covid făra să știe. A avut niște simptome, temperatură, a avut o răceală, pe care și le-a tratat cu Fervex, paracetamol și zilnic își făcea teste rapide și rezultatul a ieșit de fiecare dată negativ. În diagnosticul de la CT spunea că pe plămânul drept are o porțiune de geam mat, care am înțeles că mulți sau foarte mulți oameni, care trec prin Covid au această afecțiune, care apoi dispare, adică în două, trei luni.