Categorii
Știri

Ce au descoperit medicii in corpul lui Benone Sinulescu. De ce a murit, de fapt, artistul

Muzica din Romania este mai saraca incepand de astazi. Benone Sinulescu a pierdut lupta cu viata in urma cu doar cateva ore. Celebrul cantaret avea 84 de ani, iar de cateva saptamani se lupta cu o boala care i-a adus sfarsitul.
Benone Sinulescu a murit, joi, la varsta de 84 de ani, la spital.

Medicii au descoperit o pneumonie care s-a agravat pe fondul unor probleme de sanatate. Potrivit primelor informatii, Benone Sinulescu se afla internat in spital de duminica, iar starea lui de sanatate s-a inrautatit continuu. Joi in jurul orelor 15:00, cantaretul a pierdut lupta cu viata.

Regretatul artist avea mai multe probleme de sanatate, printre care si o pneumonie care i-a fost fatala. In luna iunie a acestui an, Benone Sinulescu a fost internat in spital dupa ce a fost gasit inconstient in casa. Medicii au reusit atunci sa il stabilizeze, apoi a urmat un tratament de recuperare.

Din pacate, de aceasta data, cadrele medicale nu au mai putut sa faca nimic pentru a-i salva viata indragitului artist. Dumnezeu sa-l ierte :

Solistul de muzică folclorică a scos 26 de albume în cariera sa. Născut la data de 24 mai 1937, Benone Sinulescu și-a descoperit dragostea pentru muzică încă de când era copil. Acesta a cântat în corul bisericii, la Denii și la Prohod, moștenind vocea de la tatăl său.

La doar 18 ani înregistra melodiile „Străina mamei, străină”, „La Lenuța sub cerdac” și „În munții Buzăului”. Cu ansamblul „Ciocârlia” reputația sa a ajuns la următorul nivel și au început și concertele, atât în țară, cât și în străinătate.

Cântărețul s-a căsătorit abia după ce a împlinit vârsta de 40 de ani. Benone Sinulescu a trecut prin niște momente dificile  ulterior în timpul mariajului, pentru că soția sa a pierdut câteva sarcini, și astfel cuplul nu a avut copii.

Pe de altă parte însă, artistul a povestit că de-a lungul timpului au tot venit la el femei care au pretins că ar avea copii cu el.