Categorii
Știri

Ce au descoperit in telefonul lui Petrica Mitu Stoian! Rasturnare de situatie in cazul decesului artistului

Petrica Mitu Stoian a fost condus pe ultimul drum miercuri, 10 noiembrie, iar in cazul disparitiei sale au ramas o serie de nelamuriri! Deoarece moartea sa subita a starnit foarte multe controverse, oamenii legii au deschis o ancheta in acest caz! In telefonul artistului au fost descoperite mesaje incredibile!

Procurorii au intrat pe fir si ancheteaza decesul fulgerator al artistului Petrica Mitu Stoian. Interpretul de muzica populara s-a stins din viata dupa ce a urmat o terapie hiperbara, pentru a se trata dupa infectarea cu COVID.

Clinica unde s-a tratat artistul a fost aratata cu degetul de familie si colegi, iar oamenii legii au deschis un dosar de ucidere din culpa in acest caz. Primele informatii sunt ca un supradozaj de anticoagulate i-a adus moartea lui Petrica Mitu Stoian.

Andreea, fiica impresarului artistului, a declarat ca medicii de la clinica s-au contrazis intre ei: unul a spus ca in camera hiperbara se sta 15 minute, iar celalalt a declarat ca dureaza 75 de minute. Prietenii solistului cu care acesta a vorbit inainte ca starea lui de sanatate sa se agraveze, au facut publice discutiile de pe aplicatia WhatsApp cu Petrica Mitu Stoian.

Cantaretul i-a spus unui apropiata, la scurt timp dupa ce a iesit din camera hiperbarica, faptul ca ar fi petrecut aproximativ doua ore si jumatate in acea incapere. El a mai spus ca se simte bine, dar efectele se vad abia dupa patru zile.