Categorii
Știri

Ce a stat în spatele plecării care a zguduit Antena 1 și emisiunea Chefi la cuțite: „Am greșelile mele”

Recent, Gina Pistol surprindea pe toată lumea cu un anunț. După șapte ani de colaborare cu postul de televiziune Antena 1, vedeta anunța că se retrage din televiziune și renunță la emisiunea „Chefi la Cuțite”. Anunțul a fost primit cu tristețe de toată lumea, iar acum Mona Segall, producătoare emisiunii, a vorbit despre motivele ce au împins-o pe Gina Pistol să plece.

Invitată în cadrul podcast-ului realizat de Mihai Morar, producătoare emisiunilor „Chefi la cuțite” și „America Express” a dat din casă și a vorbit despre culisele celor două show-uri, dar și despre plecarea Ginei Pistol de la Antena 1. Iubita lui Smiley a prezentat emisiunea „Chefi la cuțite” timp de șapte ani, luând o mică pauză atunci când a născut.

După naștere, Gina Pistol s-a întors pe platourile de filmare, însă nu pentru mult timp. Recent, aceasta a anunța că s-a retras din televiziune, iar acum Mona Segall a explicat care au fost motivele ce au stat în spatele deciziei acesteia.

„Chefi la cuțite nu este ușor de făcut. Pentru noi, că suntem la sezonul 12, sigur că pare mai ușor. Dar munca Ginei, mai ales în perioada de audiții înseamnă că stă de la 10 dimineața, ea trebuia să plece de acasă de la 8, și uneori stătea până la 2 noaptea. Ea e obișnuită să stea cu cea mică, iar cea mică e obișnuită cu ea. Ea asta a ales. Nu mi-a fost ușor.

Am încercat să o facă să se răzgândească, dar nu prea încerc să fac oamenii să se răzgândească atunci când e vorba despre o asemenea hotărâre de care depinde viața, familia. Am făcut și eu greșelile mele. Eu n-am ales niciodată familia și îmi pare rău în anumite momente. Îmi pare rău doar pentru fiul meu, dar nu puteam să o fac altfel. Sentimentul de vinovăție există. Nu încerc să conving pe nimeni, pentru că sunt decizii de viață și nu fac decât să mă supun eu unei mare presiuni și responsabilități”, a declarat Mona Segall.

„Închei povestea”
În urmă cu doar câteva săptămâni, Gina Pistol își lua prin surprindere fanii anunțând că se retrage din televiziune. Vedeta a decis că este momentul să pună viața profesională pe locul doi și să își dedice mai mult timp vieții de familie.

„Am tot scris și rescris. O să încerc să nu plâng. Deci: Simpaticilor, după cum bine știți, acuși se fac doi ani de când am devenit mamă și am început o nouă viață. În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea ca prezentator la Chefi la cuțite, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele. Ca și pentru voi, și pentru mine acești ani au fost foarte complicați. Nimic nu a fost așa cum știam noi.

Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea Chefi la cuțite și cu o echipă de oameni minunați, de la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune. Vreau să mulțumesc întregii echipe de prieteni pentru 11 sezoane minunate de Chefi la cuțite și trei de Asia Express. Le mulțumesc celor trei magnifici care mi-au devenit prieteni și vouă, pentru că ați fost alături de mine în această aventură minunată a vieții mele. Vreau să-i mai mulțumesc în mod special Monei, pentru încrederea pe care a avut-o în mine, pentru toată răbdarea și pentru toate lecțiile pe care mi le-a dat cu cea mai mare delicatețe din lume”, a fost anunțul făcut de Gina Pistol.