Categorii
Știri

Ce a gasit sotul Ioanei Tufaru in gunoi intrece orice imaginatie. De necrezut: L-a luat

Ioana Tufaru a marturisit ca este fericita in casnicie, iar sotul ei ii face mici surprize, in fuctie de posibilitati.

In cadrul unei emisiuni TV, ea a facut dezvaluiri despre viata lor de cuplu, dar a dat detalii si despre o surpriza inedita venita din partea lui Ionut.

Ioana Tufaru si Ionut sunt casatoriti si au impreuna un copil. Cei doi au fost in platoul unei emisiuni TV, unde au vorbit despre viata lor de cuplu. Ioana a marturisit ca intr-o zi sotul ei a gasit un obiect inedit in gunoi, in timp ce matura.

Este vorba despre un inel, despre care spune ca nu e valoros, dar i-a purtat noroc. Mai mult, fiica Andei Calugareanu sustine ca Ionut o rasfata mereu si se inteleg foarte bine, chiar daca se confrunta cu destule probleme.

“Ionut este un om generos și mereu îmi face cadouri. Din puținul nostru reușim să ne facem viața frumoasă și fericită. Chiar nu ne lipsește nimic, iar eu mă simt o femeie apreciată. Câteodată mai împrumutăm bani, dar mereu ne achităm datoriile. În plus, la salariu, iubitul meu îmi face mereu o surpriză.

Îmi cumpără ori o bluză, ori bijuterii că știe că îmi plac. Are și noroc, nu am ce să zic. De curând a găsit un inel pe o alee, în timp ce mătura, la serviciu, și pentru că era pustiu și nu-l caută nimeni, l-a luat și mi l-a dat mie. Nu e valoros, dar mi-a purtat noroc până acum”, a spus Ioana Tufaru.

Antena 1, acuzată că a aranjat finala! Mega-scandal după ce Elwira și Mihai Petre au câștigat Asia Express
A inceput scandalul! S-a aflat adevărul despre ce s-a întâmplat, de fapt, în finala Asia Express: De ce a câștigat Mihai Petre

Ioana Tufaru și Ionuț Mardare au devenit oficial soț și soție în septembrie 2019. Fiica Andei Călugăreanu a spus „DA” în fața ofițerului de la starea civilă, unindu-și destinul cu Ionuț Aramis Mardare, cu care are un băiețel. Ioana Tufaru s-a bucurat că a renunțat la numele de familie al tatălui ei și a luat numele soțului, Mardare.