Categorii
Știri

Ce a găsit o tânără șoferiță din România în parbriz. Mesajul a stârnit un val de reacții pe Internet

Atunci când vine vorba de șoferii din România, aceștia nu au foarte multe variante când trebuie să își găsească un loc de parcare. Ori au noroc să-l găsească, după multă răbdare și căutări, ori plătesc un preț considerabil pentru acesta. Însă și într-un caz, și în altul, se pot trezi cu multe surprize când se întorc la mașinile lor. Așa s-a întâmplat și cu o tânără șoferiță, care s-a trezit cu ceva în parbriz atunci când s-a întors în parcare.

Șoferii din România nu au viață prea ușoară când își caută loc de parcare. Conducătorii auto dau de probleme atunci când vor să-și lase mașina într-un loc sigur, de cele mai multe ori.

Iar majoritatea chiar își dau silința să nu încurce pe nimeni, căci nu le-ar plăcea nici lor să fie puși în dificultate de alți participanți la trafic. Însă nu de fiecare dată se întâmplă așa, mai ales atunci când se grăbesc.

Însă acest fapt nu înseamnă că acei șoferi care recurg la astfel de fapte trebuie să fie nepoliticosi. Asta putem spune și după ce aflăm pățania unei tinere șoferițe din România, care s-a trezit cu mașina blocată. Dar pare incredibil ce a găsit în parbriz.

Healthiest Spices With Powerful Benefits
Ce a găsit o tânără șoferiță din România în parbriz

O tânără șoferiță din România s-a întors în parcare și și-a găsit mașina blocată de un alt automobil. Însă mare i-a fost mirarea când a văzut ce i-a lăsat în parbriz “șoferul vinovat”.

Mesajul de pe bilețelul lăsat în parbriz a stârnit un val de reacții pe Internet, mai ales că mulți șoferi au trecut nu o dată printr-o situație similară. Însă puțini au avut parte de o astfel de “surpriză”

“Îmi cer scuze că am parcat așa. E cam aproape de dumneavoastră. Dar na, nu sunt locuri de parcare. Revin într-o ora”, scria pe bilețelul lăsat de cel care i-a blocat mașina tinerei șoferițe.

Ce a stârnit mai mult amuzamentul internauților a fost și că bilețelul cu scuzele de rigoare era însotit și de un “sărut”, pe semne că „șoferul vinovat” era tot o șoferiță, care și-a dorit să nu supere pe nimeni!