Categorii
Știri

Ce a făcut Viviana Sposub de a scos-o din minți pe Andreea Bălan? S-au certat îngrozitor: „Marș, du-te dracului”

Scandalul dintre Andreea Bălan și fostul soț atinge noi cote. Cu doar o zi înainte de pronunțarea divorțului, cei doi s-au certat îngrozitor prin telefon. Motivul?

Faptul că George Burcea nu e lăsat să-și vadă fiicele, iar totul ar avea de-a face, de fapt, cu existența și implicarea Vivianei Sposub în viața celor două minore. Iată cât de mult a escaladat divergența dintre cei doi!

Viviana Sposub, iubită de cele două fiice ale lui Burcea. Bălan, deranjată de acest lucru

Ieri seară, 4 ianuarie 2022, George Burcea a reușit să-și contacteze fiicele prin intermediul telefonului bunicii lor.

Potrivit Click!, actorul încercase în zadar să dea de fiicele sale timp de trei zile până să reușească să vorbească cu ele. În timpul acestei convorbiri, Clara, fiica cea mică, ar fi cerut-o la telefon pe Viviana, cu care ar fi și reușit să schimbe 2-3 vorbe până să interfereze apelul Andreea Bălan.

Aceasta din urmă nu vrea sub nicio formă ca fetițele ei să aibă o relație cu actuala parteneră de viață a lui George Burcea, motiv pentru care, pur și simplu, a luat foc când a auzit că la capătul celălalt s-ar afla chiar Viviana Sposub. Potrivit declarației lui George Burcea, Andreea Bălan i-ar fi adresat vorbe dure și i-ar fi închis telefonul în nas. „Ce-mi saluți tu copiii, vreți să facem conversație în trei? Marș, du-te dracului”, i-ar fi spus Andreea Bălan actualei iubite a fostului său soț.

George Burcea spune că Andreea Bălan îl împiedică să-și vadă fetițele

Actorul se plânge că, deși i-a respectat toate condițiile, Andreea Bălan tot nu vrea să-i permită să petreacă timp cu fetițele sale, Ella și Clara. „Le iau doar atunci când mi se permite (n.r. pe cele două fiice, Ella și Clara). Și atunci doar pe timp de zi câteva ore, căci așa este ordinul de SUS (n.r. Andreea Bălan). Sunt momente în care sun 3-4 zile la rând pe numărul bunicii și mamei copiilor mei, dar nu mi se răspunde. Am fost la poartă, am sunat, am sunat pe telefon și tot nu mi s-a răspuns. Ce vreți să fac? Am stat acasă la ea, așa cum mi s-a cerut, le-am luat doar câteva ore acasă la mine, așa cum mi s-a cerut.

Ce vină am eu că Viviana se joacă cu ele, iar ele o îndrăgesc și de multe ori când eu vorbesc cu fetele, acestea îmi cer să le-o dau pe Viviana să o salute și să o pupe? Da, este adevărat că de față cu copiii, Andreea a înjurat și a spus cuvinte foarte urâte atât la adresa mea, cât și la adresa Vivianei, dar ce pot să fac eu?”, a declarat George Burcea, în exclusivitate, pentru Click!

Andreea Bălan recunoaște că nu vrea ca fetele sale să fie în prezența Vivianei Sposub

Artista recunoaște că relația dintre ea și Viviana Sposub nu e deloc bună. Ea spune că refuză în totalitate ca fetițele sale să se afle în casa concurentei Bravo! Ai stil ori să aibă prea multă legătură cu ea. Andreea Bălan i s-ar fi destăinuit unei bune prietene despre toate acestea.

„1. De fiecare dată când cere să vorbească cu fetele (odată la 4 zile) o dă la telefon (n.r. pe Viviana Sposub) și e firesc că eu să nu accept asta și să închid. Ceea ce am făcut și de data asta. El trebuie să vorbească doar el cu fetele, nu să introducă terți în conversație.

  1. Dacă tot dă declarații, pai să spună că nu a plătit niciodată în 2 ani pensia alimentară.

  2. De Crăciun nu le-a cumpărat absolut nimic fetelor nici anul ăsta, nici anul trecut

.4. Când le ia pe fete le duce acasă la ea, lucru cu care eu nu sunt de acord deoarece Protecția Copilului nu a fost acolo și judecătorul nu a dat sentința încă. Dacă le-a luat la el, a fost doar din bunăvoința mea, dar sub nicio formă nu am fost de acord să le ducă în alt apartament.”, spune Andreea Bălan.

Cântăreața precizează că, într-adevăr, George Burcea nu are cum să ia legătura cu ea, căci e blocat pe telefon, însă spune că s-a ajuns aici din cauza mesajelor injurioase pe care acesta i le-ar fi trimis de-a lungul celor doi ani de la despărțire. „Pe telefonul meu e blocat de luni de zile, deoarece mi-a adresat foarte multe injurii, și cu fetele vorbește doar de pe telefonul mamei, unde a început și acolo să trimită sute de mesaje foarte urâte la adresa mea.

Deci din momentul în care a instigat la violenta public acum 2 luni, el nu a mai luat fetele să doarmă peste noapte, deoarece este instabil (așa cum a văzut țoață lumea) și nu a respectat să doarmă acasă la el ci le-a dus la ea și au dormit 4 în pat (ceea ce este inadmisibil).

I-am permis să le ia doar ziua și să le aducă seara, și a făcut asta de câteva ori, urmând să le ia la el două weekenduri pe luna, după ce se termina procesul (n.r. procesul de divorț).

Omul minte cu tot cu nerușinare, bea încontinuu și sigur se mai droghează, că altfel nu avea acea ieșire de violentă pe Instagram. El nu respectă relaționarea cu copiii și implicit pe mine și ceea ce a făcut el public la adresa mea de 2 ani e o mizerie, iar eu am tăcut.