Categorii
Știri

Ce a făcut băiatul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian în amintirea regretatului artist. Gestul său i-a emoționat pe fani

Alin Gabriel Matei i-a adus un omagiu celui pe care l-a considerat tatăl său adoptiv. Tânărul artist a lansat o melodie și un videoclip în memoria lui Petrică Mîțu Stoian.

Alin Gabriel Matei a ajuns la sufletul fanilor regretatului Petrică Mîțu Stoian.

Băiatul de suflet al artistului a făcut un gest emoționant în memoria acestuia.

A lansat o melodie și un videoclip în care a folosit mai multe fotografii ale interpretului de muzică populară.

Ce a făcut băiatul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian în amintirea regretatului artist. Gestul său i-a emoționat pe fani

Alin Gabriel Matei a suferit cumplit după ce a aflat că Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață. Tânărul a trecut greu peste acele momente. După ce s-a mai liniștit a decis să facă un gest care i-a emoționat pe fanii regretatului interpret de muzică populară.

Alin Gabriel Matei a lansat o piesă și un videoclip în memoria lui Petrică Mîțu Stoian. Este vorba despre o piesă care are un titlu sugestiv, “E pustie pădurea fără glas de turturea”. În videoclip, acesta a folosit mai multe fotografii ale regretatului artist.

ansarea a avut loc de Sfântul Andrei.

“NOU❤️‍🩹În memoriam Petrică Mîțu Stoian !”, a scris Alin Gabriel Matei pe pagina sa de Facebook.

“Nu s-a gândit nimeni că este ultima filmare”

Petrică Mîțu Stoian și Alin Gabriel Matei se cunoșteau de ani buni. S-au întâlnit pe vremea când Alin era copil și participa la un concurs. Regretatul interpret de muzică populară nu a avut copii, dar l-a îndrăgit pe Alin imediat și l-a considerat băiatul său de suflet.