Categorii
Știri

Cazul real al fetiței care a ajuns să cântărească 220 de kilograme la doar 7 ani. Mulți ani a consumat 10.000 de calorii zilnic

Jessica Gaude a fost cândva cel mai corpolent copil din lume. La doar 7 ani, greutatea ei era de 220 kg. Din fericire pentru ea, a reușit să scape de kilogramele în plus fără nicio intervenție chirurgicală. Însă nu a fost ușor. Iată povestea ei.

Aproape toată lumea adoră mâncarea fast food și, dacă a consuma cantități mici nu este periculos pentru sănătate, excesul poate avea efecte devastatoare.

Jessica a învățat pe propria piele că dragostea ei pentru produsele de acest gen nu ar fi trebuit să se transforme în obsesie sau dependență. La doar 7 ani, fetița ajunsese să aibă o greutate mult prea mare până și pentru un adult: 220 kilograme. Iată cum a ajuns în această situație.

Care este povestea Jessicăi Gaude, cândva cel mai corpolent copil din lume

Născută în Knoxville, Tennessee, Jessica Gaude a fost un copil sănătos, însă cu obiceiuri alimentare care curând aveau să-i aducă mari probleme. Fetița ajunsese să mănânce la fiecare două ore.

Dacă părinții ei refuzau să-i dea gustările, obișnuia să aibă accese de furie. Aceștia nu și-au dat seama că stilul ei de viață și greutatea erau alarmante și, prin urmare, au continuat să o hrănească în exces. Zilnic, copila consuma mâncare fast food, băuturi carbogazoase, hamburgeri cu cartofi prăjiți și o cantitate nesănătoasă de bomboane de ciocolată.

Jessica a consumat aproximativ 10000 de calorii pe zi, mâncând aproape 15 hamburgeri. În cele din urmă, picioarele fragede, căci era doar un copil de șapte ani, nu au putut să-și susțină greutatea. Oasele îndoite și greutatea excesivă au împiedicat-o să meargă și, prin urmare, obișnuia să se rostogolească pe podea pentru a se mișca.

Greutatea ei i-a provocat probleme serioase la sistemul respirator. Din cauza acestora, a ajuns la Spitalul de Copii din East Tennessee. Mama ei a susținut că Jessica va „mânca până la moarte”. Din fericire, nu a fost cazul și viața i s-a schimbat după ce familia a acceptat ajutorul specialiștilor.

Odată ce a fost internată la spital, cazul a ajuns la urechile autorităților, care au luat măsuri. Bănuind că este un caz de abuz asupra copiilor, serviciile de protecție au luat-o pe Jessica în custodia lor. Mai târziu, a ajuns la o clinică de obezitate din Virginia, unde a fost pusă sub o dietă strictă și o rutină riguroasă de exerciții fizice.

Mama fetei, Carolyn Gaude, a recunoscut că a greșit pentru că i-a îngăduit fiicei să își pună în pericol viața. Ea a spus: „Toți părinții fac greșeli, nu există părinți perfecți. Dar am făcut greșeli care ar fi putut costa viața copilului meu – sunt vinovatul principal.”