Categorii
Știri

Câte clase și ce studii are Crina Abrudan de la Survivor 202

După un deceniu de când a plecat de la Antena 1, Crina Abrudan a revenit în lumina reflectoarelor. Fosta știristă a acceptat provocarea PRO TV și face parte din tribul Faimoșilor, la „Survivor 2023”. O țară întreagă o vede la televizor, dar puțini știu ce studii are sau prin ce dramă a trecut în liceu.

La sfârșitul celor 12 clase, Crina Abrudan și-a dorit să fie actriță, dar a picat examenul de la Facultatea de Actorie. S-a reorientat rapid și a aplicat la Facultatea de Științe Politice din cadrul Universității din Oradea, pe care a și absolvit-o.

După finalizarea studiilor, a reușit să-și găsească un post la Radio Transilvania, iar din 2000, a lucrat la Antena 1 Oradea. Ulterior, a fost transferată la Antena 1 București, unde prezenta știrile din sport.

Crina Abrudan de la „Survivor 2023”, ținta răutăților colegilor din liceu
În cadrul unui interviu acordat cu ceva vreme înainte, Crina Abrudan a mărturisit că a fost ținta răutăților colegilor. Era criticată și ironizată, motivul fiind faptul că era foarte slabă. Cel puțin acum, ex-știrista de la „Survivor” se simte foarte bine în pielea sa.

„Și în ziua de azi multă lume îmi spune că sunt slabă, eu consider că sunt ok acum, nu mai vreau să fiu nici mai grasă, nici mai slabă. De exemplu, când eram în liceu, eram ținta glumelor tuturor colegilor, pentru că eram extrem de slabă și aveam picioarele foarte subțiri”, a declarat, pentru Libertatea, Crina Abrudan.