Categorii
Știri

Cătălin Măruță, în stare de șoc! A izbucnit în lacrimi în direct la TV: Ne dăm seama prea târziu…

Claudia Puican a fost invitata lui Cătălin Măruță în emisiunea sa de joi, 2 martie. Artista a vorbit despre lipsurile materiale din copilărie și despre familia sa. De asemenea, i s-a făcut o surpriză.

Claudia Puican este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică de petrecere din România. Face o echipă minunată alături de soțul său, saxofonistul Armin Nicoară, însă puțin știu cu ce greutăți s-a confruntat în copilărie.

Solista vine dintr-o familie modestă. Are patru surori și un frate, pe acesta din urmă aducându-l aproape de ea, în Timișoara, împreună cu părinții. Fratele ei este înfiat, însă cu toții l-au considerat parte din familie.

În timp ce povestea, părinții ei au intrat în platou, iar Claudia Puican a început să plângă și le-a transmis telespectatorilor să își prețuiască pe cei care i-au crescut.

„Mă bucur foarte mult că acum stă (fratele ei – n.r.) cu părinții mei în casa cea nouă pe care am renovat-o. De fiecare dată când mă duc la ei acasă mă uit la ei și la locul de acolo și nu-mi vine să cred nici acum că ei stau lângă noi.

Sunt atât de fericită că Dumnezeu e atât de mare. Dumnezeu vede oamenii care fac bine și care sunt buni.

Îndrum pe toți care au părinți să-i prețuiască, să-i iubească, pentru că ne dăm seama poate prea târziu că ei sunt cei mai importanți oameni din viața noastră”, a spus ea în cadrul emisiunii „La Măruță„.

De asemenea, artista a dezvăluit că fratele său s-a născut cu o problemă la maxilar, motiv pentru care nu poate vorbi foarte bine. Familia a încercat să rezolve cu ajutorul unui aparat dentar, însă ar putea fi nevoie de operație.

”Noi suntem patru surori și fratele mai mic este înfiat, este verișorul nostru, dar este ca și fratele nostru, niciodată nu s-a pus problema să se facă diferență între noi. (…)

El s-a născut cu o malformație la maxilar, nu ne-am dat seama, doar după cinci ani ne-am dat seama că nu vorbește. Acum vorbește, dar nu ca și noi.

Chiar mă adresez oamenilor, dacă cunosc vreun medic care poate să ne ajute cu un sfat, unde se poate opera, să aibă și el o viață normală, pentru că el suferă foarte mult din cauza asta”, a mai spus Claudia Puican.