Categorii
Știri

Cătălin Măruță a dezvăluit numele primului Războinic de la Survivor România 2023.

După aproape două luni în care în emisiunea lui Cătălin Măruță s-a desfășurat cursa pentru biletul de aur către Survivor România 2023, s-a aflat numele primului Războinic care va ajunge în Republica Dominicană imediat după sărbători.

Andreea Moromete, primul Războinic de la Survivor România 2023. Tânăra a câștigat competiția desfășurată în emisiunea lui Cătălin Măruță

Cu o zi întârziere, din cauza problemelor tehnice, telespectatorii au aflat cine este primul Războinic de la Survivor România 2023.

Bătălia dintre cei doi finaliști, Andreea Moromete și Burmis a fost strânsă. Chiar și în ultima ediție, ei au fost nevoiți să-și demonstreze îndemânarea și aptitudinile și să pună ca la cap, într-un timp scurt, piesele unui puzzle ce înfățișa logo-ul emisiunii La Măruță.

Încurcată de ținuta elegantă pe care a ales să o poarte, Andreea Moromete a pierdut proba, dar se pare că a avut alte calități prin care a convins publicul, căci ea este cea care a obținut cele mai multe voturi.

„Oamenii de acasă sunt cei care au luat decizie și ei sunt cei care au decis cine merge la Survivor. Avem un plic unde sunt rezultatele votului. Din păcate, doar unul va pleca în Dominicană. Publicul a votat, iar noi putem să anunțăm. Primul Războinic la Survivor 2023 este Andreea Moromete”, a spus Cătălin Măruță.

Andreea Moromete: „Tot ce am obținut în viața asta a fost prin foarte multă muncă”

Când și-a auzit numele, Andreei Moromete nu i-a venit să creadă. Le-a mulțumit în repetate rânduri celor care au susținut-o și și-a îmbrățișat strâns părinții, veniți în platou să o susțină. Cu puțin timp înainte de a afla deznodământul, fostul ofițer de poliție le-a amintit telespectatorilor de ce merită să ajungă la Survivor.