Categorii
Știri

Cât costă un hotdog în Poiana Brașov de 1 Decembrie. Prețurile nu sunt pentru oricine

Așa cum litoralul românesc i-a obișnuit pe români, modelul se pare că a fost preluat și de stațiunile montane, care pot să ceară și 25 de lei pentru un langoș.

Cât costă un hotdog sau un langoș în Poiana Brașov de 1 Decembrie

Desigur, zecile de mii de români care se distrează în aceste zile de minivacanța de Sfântul Andrei și 1 Decembrie nu se vor uita la bani atunci când vor să se simtă bine.

La fel ca și în anii trecuți, stațiunile preferate ale românilor rămân Valea Prahovei și Poiana Brașov, iar drumul e la București spre munte e cu adevărat infernal.

Șoferii vorbesc despre cum un traseu care în mod normal se parcurge în 20 minute necesită două ore de mers bară la bară, în special pe sensul de urcare al DN1 în zona localităților Câmpina și Comarnic.

Oamenii preferă să meargă la Poiana Brașov, în special cei pasionați de drumeții montane sau de practicarea sporturilor de iarnă, potrivit România TV. Cu toate acestea, cu faima stațiunii vin și prețurile pe măsură, astfel că un sejur de patru nopți la Poiana Brașov costă între 1000 și 5.200 de lei, în funcție de confort.