Categorii
Știri

Cât costă o shaorma de pui „La Tzancă Uraganu”?

Tzancă Uraganu și-a deschis un fast-food în weekend și a împărțit sute de shaorme gratis celor care au venit la inaugurare. Fanii s-au arătat încântați de gestul îndrăgitului cântăreț de manele, așa că au promis că se întorc cu prima ocazie, mai ales că prețurile practicate de acesta sunt destul de accesibile. Iată cât costă, așadar, o shaorma de pui „La Tzancă Uraganu”!

Tzancă Uraganu: „Dau gratis sute de shaorma”

Manelistul și-a deschis shaormerie cu mare fast, așa că oamenii au dat buluc. N-au făcut chiar degeaba, căci Tzancă a fost destul de generos cu cei prezenți la inaugurare. „Dau gratis câteva sute de shaorma. 600-700, câte se pot. Sunt foarte mulţi oameni. Au venit peste aşteptările mele. Le-am şi cântat. Am ieşit şi afară. le dau şi shaorma, le fac toate plăcerile.”, a declarat, încântat, manelistul.

Numai că – surpriză – bucătarul shaormeriei n-a făcut față volumului de cereri. Peste drum, însă, exista o altă shaormerie, care a făcut o contraofertă: shaorma gratis, gata pe loc. Așa că oamenii s-au plimbat de la o coadă la alta.

Cât costă o shaorma de pui „La Tzancă Uraganu”

Cât despre prețurile practicate de shaormeria manelistului, mulți s-au arătat încântați. Shaormele lui Tzancă Uraganu, de pui şi berbecuţ, costă între 21 şi 23 de lei, iar shaorma vegetariană costă 14 lei.