Categorii
Știri

Cât costă o farfurie de sarmale cu mămăliguță în restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. Prețul nu e deloc piperat

Cătălin Scărlătescu este un nume cunoscut în lumea culinară din România. El face parte din echipa celebrei emisiuni de televiziune Chefi la Cuțite, acolo unde telespectatorii s-l-au putut vedea în acțiune. Acum, cheful a decis să-și deschidă propriul restaurant, un proiect de suflet pentru el.

Meniul restaurantului este plin de preparate delicioase, care sunt preparate cu multă pricepere

Cât costă o porție de sarmale cu mămăliguță în restaurantul lui Chef Cătălin Scărlătescu

Cătălin a creat o varietate de opțiuni pentru toate gusturile, de la preparate tradiționale la mâncăruri mai exotice. El a făcut tot posibilul pentru a se asigura că fiecare masă servită în restaurantul său este o experiență culinară de neuitat.

În restaurantul lui chef Cătălin Scărlătescu există o varietate de mâncăruri delicioase, dar sărmăluțele cu mămăliguță sunt un must-try mai ales în acestă perioadă. Potrivit Gândul.ro, prețul unei porții este de 24 de lei, un preț decent pentru o mâncare preparată de un chef de renume.

Sărmăluțele cu mămăliguță sunt o mâncare tradițională românească și sunt considerate unul dintre cele mai bune feluri de mâncare de sărbători. Sărmăluțele cu mămăliguță sunt un preparat tradițional românesc, iar în restaurantul lui chef Cătălin Scărlătescu clienții se așteaptă la preparate făcute cu măiestrie și atenție la detalii.

Cătălin este încântat de faptul că a reușit să își transforme visul într-o realitate și speră să continue să aducă bucurie clienților prin mâncarea sa delicioasă și serviciile de calitate.