Categorii
Știri

Cât a ajuns să coste bradul de Crăciun în 2022. Prețurile neașteptate

Pom de Crăciun din plastic ieftin, brad artificial acoperit cu zăpadă, brad artificial cu ghirlandă led sau luminoasă sau chiar cu zăpadă care cade, există pomi pentru toate gusturile. Cu sau fără decor, puțin sau foarte asemănător cu un brad natural. Iată un sfat pentru alegerea celui mai frumos brad artificial.

Bradul de Crăciun în 2022 poate costa și 50 de lei. Dacă îți dorești unul mai înalt sau cu ramuri mai dese, va trebui să plătești ceva mai mult, până la 600 de lei – un efort financiar pe care mulți acceptă să îl facă doar de dragul de a avea miros de brad natural în casă în zilele de Crăciun și Revelion.

Totusi, poti opta pentru un brad artifical. Brazii artificiali pornesc, în general, de la 9o de lei, însă pot ajunge până la aproape 7.300 de lei.

Calitatea unui brad artificial de Crăciun

Achiziționarea unui brad artificial nu este banal, îți dorești ca acesta să reziste în timp și, prin urmare, să-l poți folosi de la un an la altul. Este important nu numai să cauți cel mai mic preț, ci și cel mai bun raport calitate-preț.

Cele mai comune tipuri de arbori artificiali

– Advertisement –

Compus în principal dintr-un cadru metalic acoperit cu ace din PVC, bradul artificial este primul aliat al oamenilor care își doresc un rezultat rapid și estetic. Cu toate acestea, este important să îl alegi în funcție de dorințele tale, de locul din casă pe care i l-ai rezervat și de atmosfera pe care vrei să o creeze în jurul său.

Copac verde artificial: must-have standard

Seamănă cu bradul natural de Nordmann sau chiar cu bradul de molid pe care îl găsești în pădure. Este ideal pentru un decor în culori tradiționale de Crăciun. Decorat în roșu și verde cu o notă de aur, este modelul perfect pentru a-ți retrăi copilăria.

Arborele verde acoperit de zăpadă: copacul alb alb

La fel ca și bradul de plastic verde, este recomandat pentru un decor în culorile tradițiilor de Crăciun, vârfurile crengilor sunt albe imitând un brad acoperit de zăpadă. Există și brazi artificiali pe a căror crengi poți vedea imitată roua dimineții sau care creează un efect de îngheț, o impresie de copac adevărat abia adus din pădure în camera ta.

Pomul de Crăciun negru sau roșu: bradul modern

Acești brazi sunt colorați complet în negru, roșu, albastru sau roz. Departe de bradul genealogic tipic de Crăciun, acesta își găsește totuși locul în casele cu decor modern. Ideal pentru decorațiuni argintii sau aurii, acest brad la modă poate fi totuși combinat cu multe culori. Emană un aspect foarte chic, iar spiritul trandy-fancy-cool este garantat!

Bradul împodobit

Foarte practic pentru persoanele cu mobilitate redusă pentru care agățarea steluței în vârful bradului este o adevărată provocare, bradul împodobit este, după cum sugerează și numele, deja împodobit la despachetare. Disponibil în mai multe culori și cu diverse decorațiuni, trebuie doar să îl desfaci și gata! Ghirlandele ușoare și globurile de Crăciun sunt instalate într-un timp remarcabil. Este o economie reală de timp. Nu și de bani!

Bradul cu becuri LED

La jumătatea distanței dintre tradiționalul brad artificial verde standard și bradul artificial împodobit, bradul cu becuri LED intermitente integrate sau bradul cu fibră optică oferă un aspect pe care tinerii și bătrânii îl apreciază în mod deosebit. Ghirlande și globurile clasice îi vor completa podoaba.

Arborele artificial cu conuri de pin

Situat între bradul de Crăciun din plastic decorat și bradul standard din plastic, îți plac tradiționalele sale conuri de pin suspendate la capătul ramurilor. Argintiu sau auriu, puse în valoare de o panglică roșie de Crăciun pe un fundal de ramuri verzi intense sau albe flocate, aproape că ai uitat că magia Crăciunului stă în detaliul simplității.