Categorii
Știri

Carmen Harra, primele previuni pentru anul 2023. Ce ne așteaptă pe toți

Carmen Harra a făcut primele previziuni pentru anul care urmează și a ținut să sublinieze că acesta este un an de trezire a omenirii. Nu va fi un an ușor, din contra. Din punctul ei de vedere omenirea trece printr-o perioadă de 7 ani de greutăți, boli și foamete, însă putem să evităm răul cel mai mare dacă ne trezim la timp. IAtă care sunt previziunile celebrei clarvăzătoare Carmen Harra!

Carmen Harra anunță vremuri grele pentru întreaga planetă

Vin vremuri tot mai grele pentru toată oamenirea, însă există o modalitate prin care putem stopa răul și ne putem repoziționa pe drumul cel bun, spune Carmen Harra.

„Următorii 10 ani vor fi o perioadă crâncenă pentru omenire! Ăștia sunt anii fatidici. Biblia mereu vorbește de perioada aceea de 7 ani, în care oamenii suferă de boli, de sărăcie, de foamete. Noi traversăm acea perioadă acum, trecem prin purgatoriu.(…) Dacă ne trezim lucrurile se pot balansa”, a avertizat Carmen Harra subliniind că anul 2023 este un an de trezire și că ar fi primul an de iluminare din ciclul următorilor 11 ani.

Totodată,clarvăzătoarea este de părere că ne-am putea confrunta cu o nouă pandemie, un nou virus periculos care va face victime în rândul populației. Acesta ar putea apărea la final de 2023 și ne poate ataca sistemul digestiv.

“Noul virus va apărea undeva la sfârșitul anului 2023. Va fi un virus care se ia prin alimentație și care va afecta sistemul digestiv. (…)
Dacă atacăm sistemul digestiv, putem, prin virusul care va veni, să decimăm de 10 ori mai mult din populație decât s-a întâmplat înainte. Ăsta este un virus de o mie de ori mai periculos.

Nu vreau să vă sperii. Predicția previne, te avertizează şi îţi pune în lumină oportunitatea. Dacă eşti deștept poţi să eviți asta!”, a mai spus Carmen Harra.