Categorii
Știri

CARMEN HARRA, PREVIZIUNI SUMBRE PENTRU ANUL 2023: ”VA FI UN VIRUS CARE SE IA PRIN ALIMENTAȚIE”

Carmen Harra a făcut o serie de previziuni sumbre pentru anul 2023. Femeia a menționat care ar putea fi evenimentele colosale ce ar putea schimba soarta lumii în următoarele 12 luni din dorința de a trage un semnal de alarmă pentru toată planeta.

Veștile nu sunt foarte îmbucurătoare pentru populația de pe Terra, dacă ar fi să ne ghidăm după previziunile pe care Carmen Harra le-a făcut. Un colaps economic și un nou virus sunt doar două dintre problemele cu care oamenii s-ar putea confrunta în următoarele luni.

Carmen Harra, previziuni sumbre pentru 2023
Clarvăzătoarea a explicat recent faptul că 2023 va fi un an de răscruce pentru români, deoarece țara noastră va avea de suferit din cauza unui colaps economic. Astfel, monedele vor trebui să fie schimbate și populația va fi obligată să se acomodeze cu noile reguli impuse. Acest aspect ar putea fi declanșat în urma apariției unui nou virus.

Carmen Harra susține că a știut încă de când a apărut Covid-19 că un alt virus mortal va lovi omenirea. Se pare că acesta va afecta sistemul digestiv, omorând de 10 ori mai multe persoane decât a făcut-o covidul. Alimentația dezechilibrată ar putea fi fatală pentru următoarea generație.

„Va fi un virus care se ia prin alimentație și care va afecta sistemul digestiv. (…) Dacă atacăm sistemul digestiv, putem, prin virusul care va veni, să decimăm de 10 ori mai mult din populație decât s-a întâmplat înainte. Ăsta este un virus de o mie de ori mai periculos! Următorii 10 ani vor fi o perioadă crâncenă pentru omenire! Ăștia sunt anii fatidici. Biblia mereu vorbește de perioada aceea de 7 ani în care oamenii suferă de boli, de sărăcie, de foamete și așa mai departe. Noi traversăm acea perioadă acum, trecem prin purgatoriu”, a avertizat Carmen Harra, în emisiunea „Golden Hour cu Jessie”.

În ceea ce privește războiul dintre Rusia și Ucraina, Carmen Harra susține că nu Vladimir Putin va putea fi oprit. Ba mai mult decât atât, aceasta susține că de-a lungul anului 2023 bărbatul va fi înlăturat de la conducere.