Categorii
Știri

Carmen Harra face previziuni sumbre pentru 2023.

Carmen Harra a dat de înțeles că nu se vor întâmpla lucruri tocmai bune în anul 2023. Clarvăzătoarea spune că va apărea un nou virus.

Carmen Harra, previziuni sumbre pentru 2023

Carmen Harra face, din nou, previziuni nu tocmai fericite pentru anul ce vine. Clarvăzătoarea spune că se va întâmpla ceva, care va afecta întreaga omenire. Harra susține că va apărea un nou virus, după tragedia cu COVID-19. De altfel, aceasta avertizează și spune că va fi de o mie de ori mai periculos.

„Încă de când a apărut covidul, eu am avertizat că ăsta e un virus, dar va apărea altul. Noul virus va apărea undeva la sfârșitul anului 2023. Va fi un virus care se ia prin alimentație și care va afecta sistemul digestiv. Dacă atacăm sistemul digestiv, putem, prin virusul care va veni, să decimăm de 10 ori mai mult din populație decât s-a întâmplat înainte. Ăsta este un virus de o mie de ori mai periculos!”, a spus clarvăzătoarea.

Harra a ținut să spună că următorii 10 ani vor fi foarte grei pentru omenire. Aceasta spune că și acum omenirea trece printr-o perioadă complicate, pentru că oamenii suferă de boli, sărăcie sau foamete. Aceasta a ținut să facă și o comparație, amintind că în Biblie se vorbește mereu de șapte ani în care oamenii vor avea de suferit, fie din cauza bolilor, fie din cauza sărăciei. Ei bine, clarvăzătoarea spune că aceasta este perioada despre care se vorbește în Biblie. „Următorii 10 ani vor fi o perioadă crâncenă pentru omenire! Ăștia sunt anii fatidici. Biblia mereu vorbește de perioada aceea de 7 ani în care oamenii suferă de boli, de sărăcie, de foamete și așa mai departe. Noi traversăm acea perioadă acum, trecem prin purgatoriu”, a mai spus Carmen Harra, în cadrul podcastului Golder Hour.