Categorii
Știri

Carmen Harra a făcut dezvăluiri despre moartea lui Petrică Mâțu Stoian: ,,Ar fi trăit dacă ajungea la spital mai repede”

Carmen Harra a făcut dezvăluiri despre moartea lui Petrică Mâțu Stoian! Clarvăzătoarea a mărturisit, că artistul ar fi avut șanse să trăiască dacă ajungea mai repede la spital.

Carmen Harra a făcut dezvăluiri despre moartea lui Petrică Mâțu Stoian: ,,Ar fi trăit dacă ajungea la spital mai repede”

Moartea fulgerătoare a artistului Petrică Mâțu Stoian a lăsat în urmă multă durerere și semne de întrebare. Regretatul artist a decedat sâmbătă seara la Spitalul Județean din Reșița, în urma unor complicații post-covid și a unui șoc septic sever, la vârsta de 61 de ani. În acest caz autoritățile au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Carmen Harra, pshilogul specializat în numerologie, a făcut declarații cu privire la moartea artistului. Aceasta a făcut o analiză numeorologică, în urma căreia a mărturist că artistul ar fi trăit dacă ajungea la spital mai repede. Potrivit declarațiilor făcute de clarvăzătoare, viața lui Petrică Mâțu Stoian ar fi trebuit să se termine peste 18 ani.

”Codificarea lui arată că putea trăi până la 79 de ani. La 61 de ani apare, într-adevăr, o cumpănă (are cifra 7 în codul destinului, 6+1=7) pe care însă o putea depăși dacă acționa la timp. Dacă ajungea la spital, măcar cu câteva ore înainte, acum trăia. Avea plămânii foarte afectați după covid și avea nevoie urgenta de tratament specializat, terapia cu ozon nu a fost cea mai inspirată decizie pentru starea lui”, a declarat Carmen Harra pentru playtech.ro.

Petrică Mâțu Stoian și-a presimțit moartea

Carmen Harra a mai spus că Petrică Mîțu Stoian și-ar fi presimțit moartea, de aceea el se îngrijise din timp să-și cumpere un loc de veci.

”A avut premoniția unei cumpene în viața lui și s-a pregătit de moarte, așa se explică grija din ultima perioadă pentru locul lui de veci. El se simțea foarte obosit, chiar dacă aparent era bine și încerca să își reia activitatea normală. Îmi pare rău pentru el, a fost un artist foarte talentat și putea să trăiască și să ne încânte, mai departe, până la 79 de ani. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a mai spus aceasta.