Categorii
Știri

Care e numele real al lui Tzancă Uraganu si cum a devenit cunoscut. Manelistul, implicat în mai multe scandaluri

Tzancă Uraganu ține acum primele pagini ale publicațiilor mondene. Manelistul ar fi fost bătut crunt de către foștii săi cumnați, în timp ce făcea un drive test în Germania.

Însă, deși majoritatea fanilor sunt la curent cu scandalurile în care e implicat, puțin știu care e numele real al lui Tzancă și cum a ajuns să fie cunoscut.

De-a lungul anilor, Tzancă Uraganu a fost protagonistul mai multor scandaluri. Fie că este vorba despre incidente petrecute la evenimentele unde cântă sau certuri cu femeile din viața lui, manelistul și-a construit o imagine care nu-i face, neapărat, cinste.

Care este numele real al lui Tzancă Uraganu

Andrei Velcu este numele real al lui Tzancă Uraganu. Cu toate că nicăieri nu are postat acest nume și puțini îl strigă ”Andrei”, acesta este prenumele primit de el la botez.

Invitat la podcastul lui Damian Drăghici, bărbatul a dezvăluit că numele de Tzancă i-a fost dat de către mama sa, încă de pe vremea când era doar un copil.

Apelativul „Uraganu” vine de la Nicolae Guță. În timpul unui concert, manelistul l-a numit pe Andrei Velcu „Uraganul muzicii” și așa i-a rămas numele.