Categorii
Știri

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, escapadă romantică la munte, încheiată cu scandal. A lăsat-o cu bagajele în zăpadă

Nou scandal între Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, chiar când ar fi trebuit să se bucure de o escapadă romantică la munte. Iar minivacanța celor doi îndrăgostiți s-a terminat cu o ceartă destul de aprigă. Așa se face că Bianca Drăgușanu a fost surprinsă când a fost lăsată cu bagajele în zăpadă.

Și-au dorit o minivacanță la Sinaia, însă totul s-a transformat într-un scandal uriaș pentru cel mai controversat cuplu din showbiz. Bineînțeles, e vorba de Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu, care din păcate au avut parte de încă o ceartă dură. Iar totul s-ar fi întâmplat chiar de față și cu altă lume de față.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, escapadă romantică la munte cu scandal. A lăsat-o cu bagajele în zăpadă

Mai mult decât atât, Gabi Bădălău ar fi vrut să-i ofere o lecție blondinei. Așa se face că Bianca Drăgușanu a fost nevoită să își care bagajele singură prin zăpădă.

Bianca a fost nevoita sa se descurce singura
Mașina cu care a plecat diva era parcată la o distanță semnificativă de locația unde cei doi și-au luat cazare. Astfel, Bianca Drăgușanu a pornit de una singură către autoturism, cu bagajele după ea, fără ca Gabi Bădălău să îi întindă nicio mână de ajutor.