Categorii
Știri

Benone Sinulescu s-a stins din viață! O nouă tragedie în muzica populară românească

Lumea muzicii populare din România este din nou zguduită! Artistul Benone Sinulescu, în vârstă de 84 de ani, s-a stins din viață, la o săptămână distanță de Petrică Mîțu Stoian.

În urmă cu câteva luni, soția sa declara că starea sa de sănătate este din ce în ce mai stabilă.

Potrivit România TV, asristul în vârstă de 84 de ani s-a stins din viață din cauza unei pneumonii, subliniind că veste tragică a fost confirmată de familia acestuia.

Benone Sinulescu a fost găsit inconștient în casă în luna iulie a acestui an. La momentul respectiv, doctorii s-au arătat extrem de îngrijorați, după ce artistul a ajuns în stare gravă la spital.

Benone Sinulescu se afla internat în spital de duminică, iar starea sa s-a înrăutăţit continuu, decedând joi în jurul orelor 14:50. Artistul avea mai multe probleme de sănătate, printre care şi o pneumonie are i-a fost fatală.

De altfel, cîntăreţul a fost internat în luna iunie după ce de asemenea a fost internat în casă şi a fost găsit inconştient de către apropiaţi. Atunci medicii au reuşit să îl stabilizeze, a fost chiar şi la o cinică de recuperare.

De această dată, organismul lui Benone Sinulescu a fost prea slăbit, iar medicii nu au mai reuşit să facă nimic. Potrivit soţiei artistului, acesta devenise optimist în ultima perioadă şi spera că starea sa de sănătate se va îmbunătăţi. Dar de duminică, atunci când au apărut ultimele semne de neputinţă, starea sa a fost din rău în mai rău.

Familia se pregăteşte acum de înmormântare, rămâne de văzut dacă se va face şi o autopsie, dat fiind că a decedat în spital.

Benone Sinulescu lasă în urma sa o avere muzicală impresionantă, cu peste 100 de cântece.