Categorii
Știri

Anunțul Lidl la început de an. Clienții vor avea parte de o surpriză

Celebrul lanț de magazine a făcut un anunț neașteptat la început de an. Clienții vor avea parte de o surpriză atunci când vor folosi cardurile LIDL Plus la casele de marcat. Iată despre ce e vorba!

Anunțul LIDL la început de an

Lidl România a anunțat că toți clienții supermarketelor au șansa de a câștiga sume impresionante, fie sub forma de cash, fie sub forma de carduri de cumpărături, dacă vor folosi cardurile LIDL Plus la casele de marcat.

Astfel, Lidl pune la bătaie 1 premiu de 5.000 de euro, 2 premii de 1.000 de euro și 1.000 de carduri de cumpărături în valoare de 100 de lei fiecare. Tot ce trebuie făcut e ca atunci când achităm cumpărăturile obișnuite să dăm casierilor cardurile LIDL Plus. Iar după ce adunăm 6 puncte în baza cumpărăturilor făcute, trebuie să confirmăm înscrierea la această promoție spoecială.

Ce trebuie să faci pentru a câștiga

Astfel, după ce ai achitat cumpărăturile cu cardul LIDL Plus, ai adunat 6 puncte și ai confirmat înscrierea la promoție ai șanse să câștigi oricare dintre premiile puse la bătaie de către LIDL România. Important de precizat e că această campanie se adresează tuturor clienților LIDL din România, în oricare dintre supermarketele LIDL, în perioada 2.01 – 29.01.2023.

Iată anunțul făcut de LIDL: „Ți-am pregătit un nou concurs Lidl Plus! Scanează cardul digital la casa de marcat, acumulează 6 puncte în aplicație, confirmă înscrierea și poți câștiga premiile din imagine. Valoarea unui punct este 25 de lei, află mai multe detalii aici. Scanează cardul Lidl Plus la casa de marcat, acumulează 6 puncte în aplicație, confirmă înscrierea în concurs și poți câștiga! Promoția se desfășoară în perioada 02.01 – 29.01.2023. Valoarea unui punct este de 25 lei. Sunt necesare 6 puncte cu o valoare totală de 150 de lei pentru a participa la campanie.”

Lista produselor LIDL expuse la rafturi cu prețuri reduse cu 40%

Iată ce produse ieftine găsești la Lidl, începând de luni, 2 ianuarie, la reducere de 40% și ce prețuri prezintă: