Categorii
Știri

Anunțul Digi România pentru toți abonații de telefonie fixă și mobilă

Vești importante din partea Digi RCS-RDS România pentru toți abonații de telefonie mobilă. În ultima lună, compania a înregistrat un succes răsunător care îi vizează pe cei care au ales să se porteze în această rețea.

Anunțul Digi pentru toți abonații

Compania Digi RCS – RDS a anunțat că a reușit, în ultima lună, să atragă din nou cel mai mare număr de portari în propria rețea de telefonie mobilă, în comparație cu restul grupurilor de telecomunicații care activează în România.

Numai în luna noiembrie au fost transferate 97.000 de numere de telefonie fixă și mobilă. Defalcat, compania a tras în rețeaua sa 52.000 de numere de telefonie mobilă și aproximativ 1800 de numere de telefonie fixă. Cu alte cuvinte, mai mult de jumătate din numărul portărilor din România s-a făcut către Digi.

Prin comparația cu rețeaua Orange, Digi a avut de aproape patru ori mai multe portări mobile. Față de Vodafone și Telekom, Digi a tras în rețeaua sa de peste patru ori mai mulți abonați.

500.000 de portări în rețeaua Digi

Este important de precizat că marea majoritate a bazei sale de clienți este construită din din utilizatori care s-au portat din alte rețele. În funcție de cum vor sta cifrele în ultima lună din acest an, este foarte posibil ca Digi RDS RCS România să se apropie de impresionanta cifră de 500.000 de portări.

Recent, compania a lansat în premieră în țara noastră, Fiberlink 10 G, cel mai rapid serviciu de internet prin fibră optică, cu viteza de până la 10GB pe secundă.

Prin introducerea acestui serviciu inovator pe piața, compania devine primul operator din România care oferă un produs care atinge 10 Gbps și marchează, în acest fel, evoluția către o nouă etapă de dezvoltare.

Este o inițiativă curajoasă a companiei noastre, prin care dorim să îmbunătățim semnificativ experiența clienților și, sperăm noi, să facilităm accesul la internetul viitorului. Performanța acestui serviciu este de 10 ori mai bună decât tehnologia 1 Gbps, pachet lansat de DIGI în urmă cu opt ani, a declarat Valentin Popoviciu, vicepreședintele DIGI RCS & RDS.