Categorii
Știri

Anunț de ultimă oră despre Celine Dion.. Artista, grav bolnavă, a ajuns la capătul puterilor

Celine Dion a dispărut de ceva timp din spațiul public și toți s-au întrebat ce se petrece cu ea. A slăbit considerabil, ajungând să arate ca un copil, dar se pare că totul se datorează unei boli grave cu care a fost diagnosticată. Artista a clarificat lucrurile.

Celine Dion are probleme de sănătate

Într-un mesaj video postat pe reţelele sale de socializare, Celine Dion a explicat că mereu a fost o persoană deschisă și simte că este datoare să motiveze absența ei din ultima vreme, dar și motivul anulării tuturor concertelor. Astfel, artista internațională a explicat că a fost diagnosticată cu o „tulburări neurologice rare” care provoacă „spasme” şi dificultăţi la nivelul corzilor vocale. Este o boală rară, care a afectat-o tocmai pe ea.

“Recent, am fost diagnosticată cu o boală neurologică foarte rară, Stiff-person syndrome, care afectează un om din 10 milioane. Acum știm că ea a provocat toate aceste spasme. Din nefericire, aceste spasme afectează fiecare aspect al vieții mele de zi cu zi: dificultăți când merg, nu pot să-mi folosesc corzile vocale ca să cânt ca înainte. Mă doare să vă spun azi că acest lucru înseamnă că nu voi putea să reiau turneul european din februarie!”, a mărturisit vedeta.
Artista a anunțat că arde de nerăbdare să se întoarcă pe scenă, dar starea ei de sănătate nu îi permite acest lucru. Astfel, a anunțat că amână toate concertele din perioada următoare, inclusiv mult așteptatul spectacol din București, la care nu va mai fi prezentă.

Artista internațională a mărturisit că are o echipă de medici buni care fac tot ce pot pentru ea, iar copiii săi îi sunt cel mai mare sprijin moral. Luptă pentru a reveni în fața fanilor, dar știe că va fi o luptă grea. În ultima vreme, artista a slăbit considerabil, iar surse apropiate spun că nu cântărește mai mult de 40 de kilograme.