Categorii
Știri

Digi RCS RDS face valuri pe piața din România: anunțul oficial pentru milioane de clienți

Digi RCS RDS face valuri pe piața din România. Gigantul operator de servicii de telecomunicații din țara noastră și-a anunțat, luni, rezultatele financiare pe anul 2022. Cu această ocazie, președintele grupului a transmis și detalii despre planurile de viitor ale companiei, inclusiv cele în legătură cu eventuale majorări ale abonamentelor utilizatorilor serviciilor de telefonie, televiziune și internet.

Digi RCS RDS face valuri pe piața din România
În cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc luni, președintele grupului Digi RCS RDS, Serghei Bulgac, a detaliat situația financiară a gigantului pe final de 2022, dar și o parte importantă din planurile pe anul viitor, mai ales în materie de prețuri. Conform calculelor oficiale, Digi RCS RDS va închide acest an cu venituri de aproximativ 1,5 miliarde de euro, similar cu 2021.

„În 2022, prin creștere organică, am putut să înlocuim complet vânzarea operațiunilor din Ungaria și, până la finele anului, ne așteptăm la venituri de aproximativ 1,5 miliarde de euro, în linie cu rezultatul anului trecut, dar cu o piață mai puțin. A fost un an bun, un an în care clienții România și Spania, piețele pe care operăm, ne-au susținut.

Am ajuns la peste 20 milioane de linii generatoare de venituri. Digi are 8,7 milioane de clienți de telefonie mobilă la nivel de grup, din care 4,7 milioane în România, 3,6 milioane în Spania și 400.000 în Italia”, a afirmat Serghei Bulgac, citat de bursa.ro.

Digi RCS RDS face valuri pe piața din România: anunțul oficial pentru milioane de clienți
Președintele grupului Digi RCS RDS, Serghei Bulgac, ocupă această funcție din anul 2015
Aanunțul oficial pentru milioane de clienți
La ora actuală, pe zona de televiziune, Digi RCS RDS are aproximativ 5,4 milioane de abonați, toți din România. În ceea ce privește conectivitatea la internet, discutăm de nu mai puțin de 4,8 milioane de abonați, dintre care 4,1 milioane sunt în România, iar restul sunt aferenți pieței din Spania.