Categorii
Știri

Andreea Mantea, împăcarea anului după 8 ani de zile! Cine este fericitul bărbat? VIDEO

Andreea Mantea, împăcarea anului după 8 ani de zile! Iată cine este fericitul bărbat!

Andreea Mantea, împăcarea anului după 8 ani de zile!

Adică Voicu, moderatorul emisiunii „Fiță cu Adiță”, a dat ochii cu Andreea Mantea, după 8 ani de zile de regret, chiar în emisiunea moderată de către el. Acesta a dezamăgit-o profund în trecut ca și coleg de breaslă, iar acum i-a cerut o a doua șansă în fața telespectatorilor. Îndrăgita prezentatoare l-a articulat pentru pățaniile de odinioară, dar i-a oferit șansa de a-i demonstra că-și dorește cu adevărat împăcarea. Iată conversația celor doi!

„Adiță Voicu: Tu o să mă cerți acuma, că te cunosc. Am ținut post, m-am rugat mult în ultima perioadă. Îmi plăcea că tu mă corectai, mă ținea pe linia dreaptă. Vreau din nou un prieten dinăsta! Am avut un vis zilele trecute, era o lumină și o voce așa suavă și îmi spunea Adiță, ca să fii drept, curat, trebuie să faci fapte bune și să te împaci cu oamenii pe care în trecut i-ai dezamăgit. Vreau să îmi mai dai o șansă, să fim iar prieteni, îmi lipsești”

Andreea Mantea: Știi Ce îmi aduc eu aminte? Cum mi-ai spart cauciucul, când am vrut să îți fac referat, când te alergam pe aici să te prind să…”, a fost discuția celor doi.

Adiță Voicu: Îmi acorzi a doua șansă?

Andreea Mantea: Ok, ți-o acord, dar vreau fapte, nu vorbe.”, au discutat cei doi în cadrul emisiunii pe care Adiță Voicu o moderează.