Categorii
Știri

Andreea Bălan, scandal la America Express! Doina Teodoru n-a mai rezistat: „Ştiam că aşa face”

Competiția „America Express ” atinge cote maxime. Concurenții sunt din ce în ce mai tensionați, iar miza este mare. Probele la care sunt supuse vedetele scoate la suprafață strategiile pe care acestea le folosesc pentru a ajunge mai repede la linia de „finish”. În ediția de luni seara, Doina Teodoru a răbufnit și a spus părerea vizavi de ceea ce face echipa Andreea Bălan-Andreea Antonescu, pentru a câștiga probele.

Drumul Aurului este un drum plin de adrenalină și de tensiuni. Concurenții au de înfruntat multe temeri și au de dovedit că sunt mai puternici ca niciodată. Miza este mare: imunitatea. Cursa de luni seara, 20 februarie, a atinse cote maxime, în goana după imunitate. Concurenții au avut de găsit steagul America Express, iar pentru asta au avut de „furcă”, după ce au ajuns la târgul din Chichicastena. Aceștia au trebuit să găsească o doamnă care purta o bluză cu un anumit imprimeu, prin mulțimea din târg. Aceștia au fost ghidați de o fotografie cu imprimeul pe care doamna respectivă trebuia să-l poarte.

Proba nu a fost una ușoară, căci târgul era „scăldat” în culori vii, ceea ce a îngreunat identificarea femeii respective. Pe drum, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au întâlnit cu Andreea Bălan și Andreea Antonescu, iar de acolo a început o controversă.

Ce a spus Doina Teodoru, despre strategia pe care a folosit-o echipa Andreea Bălan-Andreea Antonescu
Se pare că Andreea Bălan și Andreea Antonescu i-au zărit pe cei doi, așa că s-au gândit să folosească o strategie care să le ajute să ajungă mai repede la steag. Mai exact, acestea s-au luat după Doina și Cătălin, în căutarea steagului, strategie care a înfuriat-o pe Doina.

„În momentul în care ne-am întâlnit cu fetele, Cătălin s-a împiedicat, a început să meargă încet”, a povestit Doina, vizibil iritată. „M-am enervat foarte tare pentru că știam că Andreea Bălan așa face. Stă la pândă”, a mai completat ea.