Categorii
Știri

Anamaria Prodan, surprinsă în ipostaze incendiare. Imagini cu impresara au devenit virale pe Internet

Anamaria Prodan, surprinsă în ipostaze incendiare.

Celebra impresară a demonstrat că este o femeie puternică și sigură pe ea, mai ales după ce Reghe a decis să divorțeze de ea.

Cu toate astea, recent au devenit virale pe Internet câteva imagini cu Anamaria Prodan dezbrăcată. Cui le-ar fi trimis aceasta?

Anamaria Prodan, surprinsă în ipostaze incendiare. Imagini cu impresara au devenit virale pe Internet

Anamaria Prodan, surprinsă în ipostaze incendiare. Impresara divorțează de Laurențiu Reghecampf după 15 ani de relație. După ce a recunoscut public că mariajul cu celebrul antrenor a ajuns la final, Anamaria Prodan a recurs la anumite schimbări fizice.

Recent, vedeta și-a schimbat culoarea părului, optând pentru un blond elegant. Mai mult, în mediul online circulă câteva imagini incendiare cu vedeta.

Anamaria Prodan apare dezbrăcată în baia sa, iar pozele ar fi fost trimise lui Reghe. Potrivit Spynews.ro, impresara ar suspecta că imaginile ar fi fost publicate de către amanta soțului ei.

Conform sursei de mai sus, impresara ar fi trimis fotografiile cu ea goală doar lui Reghe.Iubita lui Regecampf ar fi supărată pe faptul că fostul ei iubit, Kamara, ar fi vorbit despre relația pe care au avut-o la postul de televiziune unde Anamaria Prodan l-a angajat ca prezentator.

Reacția impresarei

Anamaria Prodan este surprinsă de această situație, mărturisind că nu s-a așteptat ca pozele să fie publicată. Conform sursei citate mai sus, Anamaria Prodan a declarat că persoana care a publicat pozele cu ea dezvbrăcată va plăti din punct de vedere legal.

Vedeta a spus că nu s-a confruntat cu o asemenea situație niciodată, declarând că nu au existat fotografii cu ea dezbrăcată pe rețelele de socializare. De asemenea, vedeta a spus că singura persoană care era în posesia acestor imagini era Reghe. ”Nici nu știu cum sa încep. În 49 de ani, nimeni nu și-a permis așa ceva! Nu au existat poze cu mine să circule pe site-uri.

Aceste poze au fost trimise exclusiv pentru soțul meu, Laurențiu Reghecampf, după ce venisem de la sală. El era singurul care le deținea. Nu am să cred în viața asta că el este cel care le-a trimis, cum încearcă toți sa insinueze. Dumnezeu este mare și niciodată nu a permis să mi se întâmple ceva rău, de aceea cine le-a furat și le-a trimis o să plătească cumplit, legal”, a declarat în exclusivitate pentru Spynews.ro Anamaria Prodan.