Categorii
Știri

Alexandru Arșinel, declarații cutremurătoare de pe patul de spital. Cum se simte actorul

Alexandru Arșinel, declarații cutremurătoare de pe patul de spital. Se pare că anul 2021 nu a fost bun pentru Alexandru Arșinel. Actorul s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate. Recent, colegul de breaslă al Stelei Popescu a ajuns din nou pe mâna medicilor. Cum se simte acesta?

Alexandru Arșinel, declarații cutremurătoare de pe patul de spital. Cum se simte actorul

Alexandru Arșinel, declarații cutremurătoare de pe patul de spital. Actorul s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate în ultimul an. Recent, Alexandru Arșinel a ajuns din nou la spital și se pare că de această dată va mai dura până când se va întoarce acasă. ”Inima mea se pare că are nevoie de o reparație generală, dacă mă pot exprima așa. Și atunci am ales Monza, fiind un spital renumit pentru asta. Totul se trage de la nenorocirea aia de COVID-19, care mi-a dereglat organismul”, a dezvăluit actorul, pentru Impact.ro.

Ajuns la 82 de ani, actorul a declarat că starea sa actuală de sănătate nu-i mai permite să se îngrijească cum trebuie de ziua în care se vor împlinit patru ani de la moartea colegei sale de scenă, Stela Popescu. Cu tristețe în voce, actorul mărturisește că în ultima perioadă s-a confruntat cu multe probleme personale. ”Parcă ar fi un mic blestem că perioada asta din an mă prinde cu tot felul de probleme personale, care nu suportă amânare, în loc să încerc să mai fac câte ceva pentru memoria dragii mele colege. Probabil că Stela mă caută deja! Cine știe?!”, a mai spus Alexandru Arșinel.

Alexandru Arsinel si Stela Popescu
Celebrul actor a declarat că va rămâne internat sub supravegherea medicilor câteva săptămâni, în cazul în care starea sa de sănătate s-ar înrăuti. ”Voi rămâne internat câteva săptămâni, nu știu exact să vă spun acum perioada cu exactitate. Ce știu e că medicii au nevoie să se uite cu multă atenție la inima mea. Voi afla din mers ce fel de surprize vor urma!”, mai spune același Arșinel.

Alexandru Arșinel a fost infectat cu noul coronavirus

În luna aprilie, Alexandru Arșinel și soția sa au fost internați la un spital din Capitală, după ce au fost testați pozitiv cu noul coronavirus. Cei doi s-au vaccinat împotriva coronavirusului, dar se pare că starea lor de sănătate s-a agravat. Invitat într-o emisiune tv, actorul a declarat că nu a cedat niciodată atunci când a întâmpinat momente dificile. “Toată viața mea am avut întâlniri rele și transplantul de rinichi, și la coloană, dar n-am cedat niciodată. Le-am trecut cu ușurință” , a povestit Alexandru Arșinel.