Categorii
Știri

Alertă la Carrefour! Un produs depistat cu Salmonella a fost retras de la vânzare

Lanțul de magazine Carrefour România a anunțat că retrage de la vânzare un produs alimentar depistat cu Salmonella. Cetățenii care l-au achiziționat sunt anunțați să nu-l consume.

Retailerul Carrefour România SA a anunțat inițierea procesului de retragere de la vânzare a unui aliment depistat cu Salmonella Enteritidis.

Cetățenii care au achiziționat acest produs sunt îndemnați să nu-l consume, să-l distrugă sau să-l returneze în unitățile comerciale de unde l-au cumpărat.

Carrefour retrage de la comercializare un tip de pipote de pui. Produsul, depistat cu Salmonella

Conform unei informări postate pe site-ul Autorității Naționale Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (A.N.S.V.S.A.), produsul ”Pipote de pui 500 G” livrat de societatea Copanex SRL, nu mai este comercializat.

”Vă informăm că societatea Copanex SRL a iniţiat retragerea de la comercializare a produsului Pipote Pui 500G, ca urmare a evidenţierii prezenţei Salmonella Enteritidis în produs. Retragerea de la comercializare se aplică produselor: Pipote Pui 500G Copanex, Cod EAN: 7896589533311, Lot/DLC: 080921/15.06.2022.

Persoanelor care deţin produse din acest lot li se recomandă să nu le consume, ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazinele de unde le-au cumpărat”, se precizează în informarea ANSVSA.