Categorii
Știri

Adevăratul diagnostic pus de medici Cameliei Mitoșeru. Mihai Mitoșeru: “Nu a fost AVC”

Actrița Camelia Mitoșeru a fost găsită, zilele trecute, în stare gravă de fiul său, Mihai Mitoșeru.  Conform mărturisirilor lui Mihai Mitoșeru, mama sa stătea inertă, în camera ei și nu vorbea deloc.

Speriat, actorul a sunat imediat la 112, iar Camelia Mitoșeru a fost transportată la Spitalul Floreascaa, din București, unde a intrat imediat pe mâna medicilor de la Urgențe. A primit tratament specializat și primele informații primite de Mihai Miroșeru l-au făcut să se  gândească la un accident vascular cerebral.

Adevăratul diagnostic pus de medici Cameliei Mitoșeru

”S-a întâmplat ieri, chiar de ziua mea (Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril, n. red.). Am vorbit cu ea pe la 6.00 seara, era bine, era veselă, am râs împreună la telefon. Apoi, am sunat-o pe la 9 seara, nu mi-a răspuns și m-am îngrijorat. Știam că luase un Terraflu și acel medicament poate să provoace somnolență, așa că am insistat.

 

(…) Am mers peste ea și am găsit-o în cameră. Stătea în fund, dar nu putea vorbi deloc. Am dus-o, de urgență, la Spital, la Floreasca, medicii au preluat-o imediat.

Acum este pe tratament pentru AVC, medicii știu mai bine diagnosticul. Nu am putut vorbi cu ea. Am înțeles de la doamna doctor neurolog care se ocupă de ea că poate vorbi acum, nu foarte bine, dar e totuși un pas înainte. Acum, ce să zic? Stau și mă uit pe pereți, la tavan, mă rog la Dumnezeu să fie mama bine, să își revină”, ne spunea, Mihai Mittoșeru, în exclusivitate, la câteva ore după ce mama sa a ajuns de urgență la spital.

Mihai Mitoșeru: “Nu a fost AVC”

Astăzi, la aproape 4 zile de când Camelia Mitoșeru a ajuns pe mâna medicilor, Mihai Mitoșeru a primit diagnosticul pus mamei sale și ne-a dezvăluit că actrița a suferit, de fapt, o criză compulsivă, din cauză că nu a luat tratamentul care i-a fost prescris după operație suferită, la începutul anului.

“Nu a fost AVC! Mi-a zis doctorul că a ieșit foarte clar din interpretarea RMN-ului! A făcut o criză convulsivă din cauza faptului ca nu a mai luat Levetiracetam ultimele zile, pastile care se iau după operație 🙏”, a dezvăluit Mihai Mitoșeru, în exclusivitate, pentru FANATIK.