Categorii
Știri

Actrița Natașa Raab, dată dispărută de colegi după ce s-a aflat că suferă de Parkinson

În ultimii ani Natașa Raab a părăsit scena. La 69 de ani, actrița se luptă cu o bolă grea, fiind diagnosticată cu Parkinson. De un an de zile nimeni nu mai știe nimic de ea. Fostul ei coleg și prieten Florin Zamfirescu a dezvăluit că a căuta-o, dar nu a putut să dea de ea.

Veşti noi despre actriţa Nataşa Raab, după ce a fost diagnosticată cu Parkinson: „Cu mersul nu se mai descurcă deloc”
„Să știți că eu am tot sunat-o, ca să vorbim, ca să aflu ce e cu ea, dar nu răspunde nimeni la acest număr de telefon, este închis. N-a murit, că am fi auzit. După moartea soțului ei, Natașa s-a nenorocit, s-a îmbolnăvit, îmi pare tare rău de ea!”, a spus Florin Zamfirescu pentru Playtech Știri.

Actorul a mai dezvăluit că ultima dată a vorbit cu Natașa Raab în aprilie anul trecut, când actrița l-a sunat să-l felicite de ziua lui.

„Acum un an, de ziua mea, pe 12 aprilie, m-a sunat, ca să-mi ureze „La mulți ani!”, dar vorbea atât de greu, încât nici nu prea am înțeles ce spune”.

Nici foștii colegi de la teatrul din Craiova nu mai știu nimic de ea. Un vecin de bloc a spus că ar fi la țară, undeva la Băilești, în casa unei femei care o îngrijește de câțiva ani.

„A luat-o de aici, din apartamentul de bloc, pentru a putea să o supravegheze nonstop, împreună cu soțul ei. Dar ar trebui să îi lase telefonul deschis, ca să nu mai fim îngrijorați. Chiar dacă nu mai poate vorbi, am afla totuși și noi de la cei care o îngrijesc cum se mai simte”, a spus un vecin pentru sursa citată.

Natașa Raab s-a născut la Huedin și a purtat numele de Natașa Rab – Guțul, pe 15 iulie 1953. A copilărit apoi la Cluj, într-o familie în care toată lumea cânta. A absolvit Liceul Gheorghe Barițiu din Cluj-Napoca și Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică din București (1988), la clasa profesorului Mircea Albulescu. În tinerețe, pe când era studentă la Cluj, a studiat canto cu Stela Simonetti și a interpretat jazz pe scena Casei de Cultură a Studenților și a Casei Armatei din Cluj și muzică populară la ansamblul „Mărțișorul”. De asemenea, a fost în tinerețe și manechin la Centrul de Creație UCECOM condus de Zina Dumitrescu (1979-1988). În perioada studenției, a jucat pe scena Teatrului Național din Cluj, împreună cu actorul George Motoi.