Categorii
Știri

Accident rutier groaznic pe autostradă

Accidentul s-a produs joi, în jurul orei 10.00, pe autostrada M4, la kilometrul 31. Potrivit martorilor, impactul a fost atât de violent încât șoferul care a murit a fost pur și simplu decapitat de volan.

Un șofer român de TIR a murit pe o autostradă din Ungaria

Potrivit informațiilor de la Autoritatea de Management al Dezastrelor, un bărbat a fost prins într-unul dintre camioane, în așa măsură încât nu a putut fi eliberat din mașină decât cu ajutorul echipei de descarcerare.

Se pare că șoferul celuilalt camion a murit în urma accidentului, deoarece a fost atât de grav rănit încât echipele de urgență nu au putut să-i salveze viața. Potrivit publicației maghiare Ripost, un martor care trecea pe acolo a relatat seria teribilă de evenimente care a dus la acest deznodământ tragic.

Potrivit acestuia, unul dintre camioanele cu numere de înmatriculare românești a tras pe dreapta din motive tehnice și a instalat triunghiul care semnalizează o avarie. Cu toate acestea, camionul care venea din sens opus, tot cu numere de înmatriculare românești, a intrat direct în TIR-ul compatriotului său, iar impactul coliziunii l-a decapitat pe șoferul care a decedat pe loc.

Cinci români, implicați într-un accident în lanț în Ungaria

În urmă cu o săptămână, un fenomen meteo neobișnuit a dus la provocarea unui accident în lanț pe autostrada spre Viena. O persoană a murit și alte 30 de persoane au fost rănite, printre care și cinci cetățeni români, informa la acel moment Ministerul Afacerilor Externe de la București.

”În continuarea precizărilor de presă din data de 11 martie 2023, Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează că Ambasada României la Budapesta a fost contactată prin intermediul numărului de telefon de urgență al misiunii diplomatice de către alți doi cetățeni români implicați în accidentul rutier produs pe autostrada M1 din Ungaria, între localitățile Tatabanya și Budapesta.

Astfel, potrivit datelor obținute până la acest moment, în total cinci cetățeni români, dintre care unul cu dublă cetățenie, au fost implicați în gravul accident de circulație.

Dintre aceștia, doi au fost spitalizați, unul dintre cetățenii români spitalizați fiind deja externat și deplasându-se în România. Celălalt cetățean român internat primește, în continuare, îngrijiri medicale, fiind în afara oricărui pericol”, a transmis duminică MAE.