Categorii
Știri

A mers la medic pentru că se simțea mereu obosită, dar a trăit un adevărat șoc! Multe persoane fac această greșeală

A mers la medic pentru că se simțea mereu obosită, dar a trăit un adevărat șoc!

O femeie a mers la medic după ce se simțea obosită în fiecare zi. După ce a aflat diagnosticul medicului, nu i-a venit să creadă! Femeia a făcut o greșeală pe care multe persoane continuă să o facă, dar care este extrem de periculoasă.

A mers la medic pentru că se simțea mereu obosită, dar a trăit un adevărat șoc! Multe persoane fac această greșeală

A mers la medic pentru că se simțea mereu obosită, dar a trăit un adevărat șoc! O femeie se simțea obosită și avea o stare de rău permanentă. După ce a decis să meargă la doctor, nu i-a venit să creadă când medicul i-a spus ce are.

Femeia a ignorat toate simptomele, deși ar fi trebuit să meargă de urgență la medic. Aceasta a mărturisit că tușea foarte rău, iar după ce doctorul i-a pus câteva întrebări despre casa ei, acesta și-a dat seama care este, de fapt, probleme de sănătate a femeii. Conform acestuia, femeia avea aspergiloza pulmonară acută, cauzată de mucegaiul care se formează ca urmare a umezelii în casă.

Medicii din Statele Unite ale Americii avertizează că persoanele care își usucă hainele în casă pot dezvolta anumite ciuperci și infecții pulmonare. „Eram obosită permanent și tușeam tot mai rău. Mult timp am ignorat. Când am fost la medic, la început nu își dădea seama ce am.

Apoi mi-a pus câteva întrebări despre casa mea și m-a anunțat că am aspergiloză pulmonară acută”, a povestit una dintre paciente care obișnuia să usuce rufele în dormitor pe un suport special.

Medicul i-a spus femeii că boala se poate agrava. Speriată, aceasta a renunțat la acest obicei și nu și-a mai uscat hainele în casă. În urma tratamentului, pacienta a observat o ameliorare în privința stării sale de sănătate. Cu toate că acest lucru pare un gest minor, experții avertizează că este foarte periculos, mai ales dacă nu se acționează la timp.

Din cauza vaporilor care se ridică în timpul procesului uscare a rufelor în cameră, ne putem îmbolnăvi de plămâni. Acest obicei poate duce la aspergiloză, o boala pulmonara infectioasa provocată de o specie de fungi numită Aspergillus fumigatus.