Categorii
Știri

2 femei au convins 19 bărbați să se căsătorească cu ele. Cum a fost posibil așa ceva

Situație fără precedent într-o regiune din China!

2 femei au reușit să convingă 19 bărbați să le ducă la altar. Mai mult de atât, în urma acestor căsătorii, tinerele s-au ales cu bunuri materiale în valoare de peste 2 milioane de yuani, echivalentul a 300.000 de euro. Cum a fost posibil așa ceva?

2 femei, mirese pentru 19 bărbați

Polițiștii din Mongolia, regiune autonomă din China, au ajuns pe urmele a două femei care au reușit să păcălească 19 bărbați să se căsătorească cu ele. Cele două foloseau o schemă bine pusă la punct și aveau complici care le ajutau să-și ducă la bun sfârșit planul.

Aparent, un „pețitor” era cel care le făcea rost de bărbați singuri, în căutare de soții, iar alte 3 persoane jucau rolul de rude. Apoi, ele reușeau să-i convingă că sunt interesate de căsătorii, pretindeau cadouri ori chiar bani, iar mai apoi făceau chiar și nuntă. Culmea e că, ulterior, apelau la tertipuri pentru a-i convinge să amâne oficializarea căsătoriei.

De altfel, toată escrocheria a fost descoperită în timpul unei nunți. Unul dintre soții păcăliți și-a descoperit soția într-un video postat pe Facebook, în care apărea în calitate de mireasă, la o nuntă.

Și-a descoperit soția – mireasă la o altă nuntă

Șocat de cele văzute, bărbatul în vârstă de 35 de ani, din Urad, l-a contactat de bărbatul din video și așa a aflat că femeia era căsătorită cu amândoi. Au mers împreună la Poliție și au depus plângere, dat fiind faptul că amândoi fusese păgubiți de sume importante. Nu mult le-a luat autorităților să descopere că, de fapt, femeile erau căsătorite cu mai mulți bărbați.

Ele își mințeau soții că merg să-și îngrijească părinții bolnavi, timp în care, de fapt, își căutat următoarea victimă. Primele căsătorii ale femeilor fusese încheiate în 2019, și, în total, însumau 19 căsătorii.